DANSKE SPIL STØT KLUBBEN ... 
 
I forbindelse med, at DHF har indgået et samarbejde med Danske Spil, giver det mulighed for alle håndboldforeninger at blive partnere, og det har vi i Kolding KFUM Håndbold sagt ja til.

For hver oprettelse af NY netspilskunde hos Danske Spil modtager Kolding KFUM Håndbold et engangsbeløb på 100 kr. + efterfølgende procent-del af det, der bliver spillet for.

For at oprettelsen tæller, kræves følgende:

  1. At man opretter sig via nedenstående link/banner til Danske Spil nederst på siden (VIGTIGT at man benytter dette link..!)
  2. At der sker en pengeoverførsel/transaktion til Danske Spil. Der er ikke noget minimum for meget, der skal indsættes, så 1 KR er nok for, at Kolding KFUM Håndbold modtager 100 DKK for registreringen (kræver dog at pengene overføres via netbank, som kommer frem som pop-up vindue ifm overførslen. Ved brug af kreditkort er mindstebeløbet 200 DKK). Man opretter sig via CPR-nr. og NEM-ID.
  3. Hvis du har en konto ved Danske Spil, og du ikke har spille de sidste 6 måneder, så kan du tilknytte den til Kolding KFUM Håndbold ved at klikke på banneret på vores hjemmeside og dernæst logge ind, som du plejer. Så vil din konto automatisk blive knyttet til os.
For hver ny tilmelding til PLUS Abonnement på Lotto, modtager Kolding KFUM Håndbold et engangsbeløb på 250 KR. For at oprettelsen tæller, kræves følgende:

  1. At man opretter sig via nedenstående link/banner til Danske Spil nederst på siden.
  2. At der oprettes en PBS aftale på PLUS Abonnement på f.eks en lottokupon til 40 DKK pr uge. Der er som sådan ikke nogen bindingsperiode. Oprettelsesprocessen kan dog tage op til 8 uger, da der skal laves en PBS-aftale i banken.
Husk ved oprettelsen at bruge linket på Kolding KFUM Håndbolds hjemmeside (Danske Spil banneret)
 
 

Spørgsmål og Svar:
Hvorfor har klubben lavet denne aftale?
Det giver klubben mulighed for at tjene ekstra penge, som kan være med til at udvikle klubben.

Hvem kan tilmelde sig?
Alle, som har interesse i at støtte klubben og som ikke har en online konto ved Danske Spil. F.eks. forældre, venner, bekendte m.m. (der er ingen grænse). Dog skal man huske at oprette sig med det link vi har på vores hjemmeside.

Opfordrer Kolding KFUM Håndbold til ludomani?    
Nej, på ingen måder - dette er en mulighed for dem, som normalt køber tips og lotto ved købmanden. Man skal være 18 år for at kunne tilmelde sig.

Kan eksisterende Danske Spil-kunder støtte klubben?

Ja, hvis du ikke har brugt din konto de sidste 6 måneder, så kan du tilmelde den ved at klikke på banneret på vores hjemmeside og logge på som du plejer. Så vil din konto automatisk blive tilmelde Kolding KFUM Håndbold.
Læs mere omkring Partneraftalen mellem DHF & Danske Spil:
 
 
 
Lokal sponsor aftale
 
Støt vores sponsor "Sportmaster" og støt klubben når du handler. Det er nemt og koster dig ikke noget. Udskriv tilmeldingsblanketten her under og aflevere den i butikken i Kolding storcenter, hvor aftalen gælder. Så modtager klubben en procentdel af det beløb som du handler for.
 
Aftalen går ikke ud over gældende tilbud.
 
 
 
Med venlig hilsen
 
Kolding KFUM Håndbold
 
** VIGTIGT ** 
Ved tilmelding til events, så skal der logges ind med den spiller som skal tilmeldes...