Klubmodul henter siden
TivoliCupFriheden
Kære alle spillere på U13 Piger og U15 Piger + Drenge
 
 
Hermed oprettes tilmeldingen til årets opstartsstævne: Tivoli Cup Friheden for U13 Piger og U15 Piger + Drenge 
 
!!! Bemærk tilmeldingsfrist allerede senest d. 28.08.19 !!!
 
 
Info om kørsel: 
Vi er afhængige af forælderkørsel til Århus fredag aften og hjem igen søndag eftermiddag, så overvej gerne nu, om I er i stand til at køre enten den ene eller den anden vej.
Koordinering sker internt på holdene med hjælp fra skriver/trænerne. 
 
 
Info om stævnet: 
"Tivoli Cup Friheden er et opstartsstævne, der har fokus på bredden frem for eliten i ungdomshåndbold. Stævnet udspringer fra et samarbejde mellem IF Hasle KFUM og Tivoli Friheden og har, lige siden det første gang blev afholdt i Aarhus i 2003, ligget i midten af september. Stævnet fungerer som en sportslig og social optakt til sæsonen. Udover alle håndboldkampene byder stævnet bl.a. på en tur i Tivoli Friheden lørdag eftermiddag/aften, hvor alle spillere og ledere får gratis entre´, turbånd til forlystelserne og aftensmad i form af en stor buffet.
Stævnet starter fredag aften, hvor deltagerne har mulighed for at deltage i aktiviteter på overnatningsstederne. På nogle af disse vil der være adgang til svømmehal/sportssal.
Overnatning foregår i klasselokaler på byens skoler. Det tilstræbes, at der kun er e´t hold pr. klasselokale. Der er bustransport mellem skolerne og spillestederne, og fra skolerne til Tivoli Friheden lørdag aften."
 
 
Tilmeldte
33 /100
Tilmeldingsfrist
28.08.2019
Tidspunkt
20.09.2019 kl. 17.00 - 22.09.2019 kl. 16.00
Sted
Pris
685,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'